MAANRAKENNUS

Maanrakennus ja erilaiset kaivuutyöt vaativat tarkkuutta ja erityisosaamista

Maanrakennus ja monipuoliset kaivuutyöt järjestyy kauttamme kattavana avaimet käteen -kokonaisuutena. Käytössämme olevalla kalustolla pääsemme tarvittaessa pienempiin ja ahtaisiin kohteisiin, mutta tarpeen mukaan paikalle tuodaan järeämmätkin koneet. Meiltä saatte kaikki tarvitsemanne kaivuut sekä myös maa-ainesten kuljetukset, kätevästi saman toimijan kautta.

Palvelemme maanrakennuksen parissa omakotitalo- ja piharakentajia, teollisuuden toimijoita, julkishallintoa sekä infrarakentajia. Olemme tottuneet työskentelemään linjojen ja kaapelointiin liittyvien kaivuiden parissa, ja tarvittaessa myös puramme vanhat linjat uusien tieltä pois.

Omakotitalo- ja piharakentajien parissa kalustolle voi olla erityisiä vaatimuksia, jos esimerkiksi maanrakennuskohteeseen ei voi tuoda raskaampia koneita. Käytössämme on monia erilaisia kaivureita, joista löydämme varmuudella sopivimman koneen kohteeseen kuin kohteeseen. Ota meihin siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta maanrakennusurakasta! Muista kysyä samalla maa-aineskuljetuksista.